Robert van Huizen

Over Robert

Hi! Ik ben Robert, woonachtig in Veenendaal, en ik word meestal aan de hand van twee dingen door mensen geïdentificeerd; mijn baard en mijn fotografie. Na het bekijken van mijn portfolio is het wel duidelijk waar je meer over zou willen weten; mijn baard, natuurlijk! De meest voorkomende vraag is; hoe lang doe je daar nou over? Dat is relatief, aangezien ik hem vaak bij laat werken. Een indicatie? Zo’n baard kost mij ongeveer anderhalf á twee jaar aan toewijding en doorzettingsvermogen!

Waarschijnlijk is dat niet de informatie waar je écht voor kwam. Mocht dat wel zo zijn, dan beantwoord ik natuurlijk met liefde al je baardvragen via e-mail of Instagram!

Fotografie

Goed. Ik fotografeer dus! In de basis ben ik volledig autodidact fotograaf. Door de jaren heen heb ik erg veel artikelen gelezen en video’s bekeken over fotografie en nabewerking. Aangezien je nooit uitgeleerd raakt doe ik dit op de dag van vandaag nog steeds! Van kinds af aan heb ik camera’s altijd interessant gevonden en schoot ik alle SD kaartjes vol, waar niet iedereen altijd even blij mee was. In 2011 kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera, een Canon EOS 550D, en begon ik meer te experimenteren en leuke plaatjes te schieten.

Uiteindelijk ben ik echt enthousiast geraakt toen ik begon met portretfotografie. Niet alleen vind ik het zelf enorm leuk om anderen er op hun mooist en puurst op te zetten, maar geniet ik er ook van om mensen blij te zien worden van foto’s waar zij zelf op staan. Na alles uit mijn Canon 550D gehaald te hebben heb ik eind 2018 mijn huidige Canon EOS 80D aangeschaft, waarbij ik inmiddels over een bescheiden collectie aan objectieven beschik, en ben ik in 2019 gestart als freelance/zzp fotograaf. In 2020 ben ik mij daarnaast meer gaan ontwikkelen en focussen op automotive fotografie, wat op dit moment echt mijn passie is en waar ik graag nog verder in wil groeien.

Ben je na het bekijken van mijn portfolio enthousiast geraakt en wil jij ook een shoot bij mij boeken? Stuur me vrijblijvend een bericht via het contactformulier, of stuur me simpelweg een dm op Instagram (@robertvanhuizen.nl of @rh.robertvanhuizen)

Ik ben ook beschikbaar voor zakelijke opdrachten op freelance basis. Neem contact op voor mijn tarieven en de mogelijkheden!

 

“It’s not the beard on the outside that counts, it’s the beard on the inside”

– Action Hank, Dexter’s Laboratory, 16 juli 1997
error: Content is beveiligd